kreme za sijočo in čisto kožo

Odpravite pigmentirana znamenja, pege, starostne madeže ter enakomerno obarvajte vašo kožo s fadeout kremami in ponovno zasijte kot nekoč!

narejeno v uk

Narejeno
v UK

aktivne sestavine

Aktivne
Sestavine

klinično dokazano

Klinično
Dokazano

vegansko

Vegansko
Prijazno

Naprednejša linija izdelkov za nego kože

FADEOUT

Kremi Fadeout Original in Advanced za zaščito pred soncem 15 in 25 za brezmadežno in sijočo polt ne glede na starost ali barvo kože.
Klinično dokazano posvetli in naredi kožo enakomerno v le štirih tednih!
ZDAJ NA VOLJO PROMOCIJSKO PAKIRANJE 75 ml za isto ceno.
Fade Out izdelki preprečujejo melaninu, da bi prešel v zgornje plasti kože.
Odvečno nastajanje melanina v koži se lahko pokaže kot neenakomerna pigmentacija na posameznih predelih kože, starostne pege in nasploh temnejši ton kože. Sčasoma takšna koža izgubi svežino in sijaj ter dobi pust in neenakomeren videz.
Primerjave

PREJ - POTEM

Kremi Fadeout Original in Advanced za zaščito pred soncem 15 in 25 za brezmadežno in sijočo polt ne glede na starost ali barvo kože. Klinično dokazano posvetli in naredi kožo enakomerno v le štirih tednih!
1
Komentar prvotno objavljen
na Amazon-u
“Uporabljam ga že nekaj tednov in sem navdušena nad razliko na moji koži. Splošni ton in videz je toliko boljši in vsekakor svetlejši.”
Komentar prvotno objavljen
na LookFantastic
“Nekaj mesecev sem trpela zaradi neenakomernih tonov kože in pigmentacije, vendar je uporaba Fade Out kreme pomagala rešiti moj neenakomeren ton kože in pomaga, da je koža videti svetlejša in sijoča, toplo priporočam.”
2
Stirias trgovina

SKUPINE IZDELKOV

Oglejte si našo pestro ponudbo!

Imunski sistem (1)

Izpadanje/nega las (6)

Obliži (4)

Kandida (2)