Ampule, šamponi

IZDELKI PROTI IZPADANJU LAS ZA ŽENSKE

Klinično dokazana nega proti izpadanju las.

Šampon proti mastnemu in suhemu prhljaju

9.90
Nova formula za odpravljanje vseh tipov prhljaja, mastnega in suhega in za preprečevanje njegovega nastajanja.

Šampon za barvane in poškodovane lase brez SLS

9.90
Šampon, ki je posebej namenjen nežnemu negovanju barvanih in devitaliziranih las. Nova formula globinsko obnavlja lase, poškodovane zaradi barvanja, ravnanja, okoljskih nečistoč, sonca,  stresa..

Balzam za lase

13.50
Nova formula, obogatena s ceramidi, oljem jojobe in aloe vero, globinsko navlaži in regenerira lasno vlakno, vitamin E s svojo antioksidativno funkcijo varuje lase pred staranjem in preprečuje njihovo razcepljanje.

Šampon za mastno lasišče

9.90
Specialni šampon za odpravljanje odvečnega sebuma in za normaliziranje delovanja žlez lojnic. Posebno nežna negovalna osnova brez SELS( Sodium Laureth Sulfat ) vzpostavlja ravnovesje občutljivega lasišča. Vitamin B6 in biotin uravnavata izločanje sebuma. Izvleček žajblja očisti, pomirja in osveži lasišče.

Nega za nohte

17.71
Nohti so popoln okras lepih, negovanih rok. Vendar pa lahko mnogi dejavniki ogrozijo lepoto in zdravje nohtov. Uporaba detergentov, agresivnih topil, drastične diet, traume, nesreče, spremenijo kvaliteto keratina in osnovnih sestavin nohtov ter oslabijo njihovo naravno odpornost.

Nega za obrvi in trepalnice

18.80
V Foltene®Laboratorijih so razvili formulo, ki temelji na Tricalgoxyl®-u , glikozaminoglikanih in virginskem nepozebniku( Hammamelis Virginiana), aktivnih substancah, ki klinično dokazano pospešujejo rast trepalnic in izboljšajo njihov splošni izgled.
1.

Življenjski cikel lasu

Odrasla oseba ima normalno 100.000 do 150.000 las, ki se nenehno obnavljajo. Las ima tri življenjska obdobja:

2.

Anagen(doba rasti)

Razvojno obdobje lasu v katerem se las oblikuje in raste – traja 3 do 5 let.

3.

Katagen(doba počivanja)

Regresivno obdobje v katerem las preneha rasti in traja približno 3 tedne.

4.

Telogen(izpadanje)

Obdobje izpadanja lasu v katerem novi las predre ovojnico lasnega folikla in “izrine” stari las. To obdobje traja približno 3 mesece.

Za zdravo in čisto lasišče, zdrave nohte ter spektakularne trepalnice.
Poskrbite za svoj izgled,  ohranite zdravo lasišče, nohte ter trepalnice in jih razvajajte z izdelki iz kolekcije Foltene® Pharma.
Narejeno po farmacevtskih standardih brez silikonov, parabenov, parafinskih voskov in mineralnih olj.
woman

Zdravo in čisto lasišče.

nail

Zdravi in močni nohti.

eyelashes

Sijoče in polne trepalnice.

nosles

Brez SLS in parabenov.

Šampon za barvane in poškodovane lase brez SLS

9.90
Šampon, ki je posebej namenjen nežnemu negovanju barvanih in devitaliziranih las. Nova formula globinsko obnavlja lase, poškodovane zaradi barvanja, ravnanja, okoljskih nečistoč, sonca,  stresa..

Foltene Pharma

>   Povrnite svojim lasem naravno mehkobo, moč, sijaj in volumen
>   Neguje barvane in devitalizirane lase in jih globinsko obnavlja
>   Vsebuje riževo olje,
y-Oryzanolom in je bogat z vitamini
>   Obnavlja zaščitni plašč lasnega vlakna ter ponovno pridobi svojo naravno vlažnost

Problem izpadanja las pri ženskah

Pri ženskah, le v manjšem številu primerov (pribl. 30%), je glavni vzrok izpadanja las zaradi delovanja moških hormonov. Mnogo pogosteje so glavni vzrok izpadanja las psiho-fizični stres, diete, uživanje nekaterih zdravil, nosečnost, dojenje in menopavza. Drugi okoljski vzroki, kot onesnažen zrak, barvanje las ali ondulacije, vplivajo na zdravje las in lasišča, kar rezultira v izgubljanju naravne vitalnosti las, pri čemer zrastejo novi lasje tanjši in šibkejši, kar v mnogih primerih pripelje do dejanskega trajnega izpada las.

REŠITEV:
FOLTENE INTENZIVNA NEGA PROTI IZPADANJU LAS
SPECIALNO ZA ŽENSKE

Ekskluzivna nega, na osnovi sinergije TRICALGOXYLâ-a, aktivne substance iz laboratorijev Foltene, in BIOMINERALNEGA KOMPLEKSA

REZULTATI:
Klinični testi so dokazali , da FOLTENE INTENZIVNA NEGA PROTI IZPADANJU LAS-SPECIALNO ZA ŽENSKE

• Poveča število las v rastnem obdobju (anagen)
• Zmanjša število las v obdobju izpadanja (telogen)
• Lasje zrastejo daljši in odpornejši , ohranjajo naravni mladostni videz, volumen in sijaj

BIOMINERALNI KOMPLEKS

Remineralizirani in hranilni dejavniki so ekstrakti morskih alg -Asparagopsis Armata (rdeča alga), Himantilia Elongata in Undaria Pinnatifida (rjave alge) , naravno bogatih z mineralnimi solmi in kompleksnimi organskimi sladkorji

TRICALGOXYL

Narejen iz pepela rjavih morskih alg , bogat s sulfidnimi polisaharidi, vzdržuje naravno ravnovesje lasišča in pospešuje naravno rast las

Problem izpadanja las pri moških

Izpadanje las pri moških (androgena alopcija) je dokaj pogosto in je prisotno pri veliki večini: preko 80% moške populacije je prizadete zaradi tega problema , v nekaterih primerih bolj očitno kot v drugih. Zelo pogosto je izpadanje las dedno (zapisano v DNK) in je lokalizirano na določenih mestih glave, t.j. na sencih, nad čelom in na temenu. Glavni vzrok je v delovanju androgenih hormonov: konverzija testosterona v dihidrotestosteron zaradi delovanja encima 5-a reductaze pri osebah, ki so predestinirane za izgubo las, vodi k progresivnemu zmanjšanju celične aktivnosti lasnega folikla, ki vpliva na lasno korenino in generira anagensko obdobje lasu. Drugi dejavniki izgubljanja las , kot stres, utrujenost, diete, prhlja in seboreja, oslabijo lase in pospešijo njihovo izpadanje.

REŠITEV:
FOLTENE NEGA PROTI IZPADANJU LAS
SPECIALNO ZA MOŠKE

Ekskluzivna formulacija, ki temelji na sinergijskiem delovanju TRICOSACCARIDOVÒ, aktivne substance proti izpadanju las, laboratorijev FOLTENE in BIOVITAMINSKI KOMPLEKS

REZULTATI:
KLINIČNI TESTI DOKAZUJEJO, DA FOLTENE INTENZIVNA NEGA PROTI IZPADANJU LAS-SPECIALNO ZA MOŠKE

• Poveča število las v rastnem obdobju (ANAGEN)
• Zmanjša število las o obdobju izpadanja(TELOGEN)
• Poveča dolžino las, njihovo obstojnost ter jim povrne vitalnost

BIOVITAMINSKI KOMPLEKS

Pomanjkanje hranilnih elementov je eden od glavnih vzrokov slabljenja las. Biovitaminski kompleks je uravnotežena mešanica aminokislin, vitaminov(A,B5, C,E,PP) in hranilnih substanc, ki so nepogrešljive za zdravje las in lasišča.

TRICOSACCARIDE

Specialna patentirana mešanica naravnih mukopolisaharidov stimulira naravno ponovno rast las, jih ojača in normalizira njihov naravni življenjski cikel.

Stirias trgovina

SKUPINE IZDELKOV

Oglejte si našo pestro ponudbo!

Imunski sistem (1)

Izpadanje/nega las (6)

Obliži (4)

Kandida (2)